Welkom

Welkom bij Centrum-Arcanum

Arcanum is een centrum voor integrale geneeskunde onder leiding van drs. A. van Veen, arts voor algemene geneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, leefstijl en homeopathie, inmiddels met tientallen jaren ervaring.

Mocht u  een telefonisch consult willen inplannen, dan behoort dit tot de mogelijkheden. U kunt ons bellen of emailen: 014-658271  of   info@centrumarcanum.be

Er wordt vanuit een degelijke regulier medische basis gebruik gemaakt van Homeopathie, Meridiaandiagnostiek, Thermometrie, Orthomoleculaire geneeskunst en Epigenetica. Zonodig vindt samenwerking/doorverwijzing plaats met/naar het regulier medische circuit en overige disciplines.

De praktijk staat open voor iedereen, die aan de verbetering van zijn gezondheid en welzijn wil werken en daarbij gebruik wil maken van een of meerdere therapieen. In het centrum bestaat specifieke kennis en ervaring in de behandeling van kinderen en volwassenen met het post-vaccinaal syndroom ( dit is het geheel aan klachten die na een vaccinatie zijn ontstaan), autisme-spectrumstoornissen, de behandeling en begeleiding van patienten met kanker (ANTTT) en tal van chronische ziektes.

Afspraken: U kunt telefonisch een afspraak maken op werkdagen van 09.00-17.00 uur op telefoonnummer 014-658271